torstai 27. syyskuuta 2012

Kaikki muistuttaa Tampereesta.

Joo! Pääsin sitten kohteeseen suuremitta ongelmitta, vaikka aamulla olikin aika vaikea lähteä. Eipä suuremmin ole vielä iskenyt koti-ikävä, vaikka suunnilleen kaikki mikä tulee vastaan muistuttaa jotenkin kotopuolesta. Kuvat liittyy.
Limua ja muffinssi voitokkaan maahanmuuton kunniaksi!
 Ajattelin juhlistaa onnistunutta Suomesta poistumista muffinssilla Starbucksissa (paikan valintaan vaikutti vahvasti ilmanen wifi). Muffinssi oli melkoinen pettymys, mutta oli kiva irkata hetki Brandenburger Torin edustalla. Niin.. Jotenkin piti pystyä sosialisoimaan.

Paikallinen Tammerkoski.
 Tammerkoskihan se siellä. Kävelin tosiaan tänään aika pitkän matkan Berliinin läpi yksikseni ihan vaan katsellakseni paikkoja ja fiilistelläkseni. Ei oikein tuntunut miltään. En tiedä, onko se sitten tää väsymys vai mikä. Olisin kyllä arvostanut seuraakin, heh. En ole oikein vielä sisäistänyt sitä, että en tullut tänne olemaan pelkkä turisti. Haluan sulautua joukkoon!
Paikalliset Tammerkosken sillan patsaat.
 Asuntoasiat on jänniä. Haettiin tänään kaverin kanssa mulle asuntoa. Vielä on hommat vähän auki. Löyty pari ihan kivaa luukkua, mutta kauheen kalliita ne tuppaa olemaan opiskelijabudjetille. Uusi läppärikin pitäisi hommata. En oo kahteen päivään pelannu Guild Wars 2:sta. Alkaa jo vähän ahistaa. :D
Paikallinen sipulikirkko.
 Kivasti sormikin halus kuvaan, tohon alareunaan. Pitihän se sit päästää. Aika vakuuttavan oloinen pytinki, vaikka noita kirkkoja on kyllä joka kulmassa. Vaihteeksi pystyin jotenkin yhdistämään Tampereeseen.
Paikallinen Näsinneula.
Näsinneula on paras. Ja radiotorni. Taitaa olla niin, että Tampere ei lähe musta edes hakkaamalla. Se on syvällä ja pysyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti