keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Lähtö lähellä.

Joo elikkäs. Ajattelin, että blogin pystyttäminen olisi kiva idea näin raivokkaan matkustamisen alkuun. Suunnitelmissa on siis lähteä huomenna kohti Berliiniä ja kolmen kuukauden työharjoittelua saksalaisessa pelikehitysfirmassa. Aion keskittyä graafikon hommiin, eli game artist musta pitäisi jollain tapaa kehkeytyä.

Kuvittelin tän blogin toimivan viestimenä kotiin ja kavereille. Jotakuta kuitenkin kiinnostaa, kuinka mulla menee. Tällaset pitempiaikaiset reissut ulkomailla on monella tapaa mielenkiintoisia. Kiva myös kirjottaa välillä omalla kielellä, kun tuota englantia on nyt tullut harrastettua enenevissä määrin. Ja kun koti-ikävä alkaa painaa, suomi tuntuu turvalliselta.

Pakkaaminen on hidas toimenpide.

Tosiaan, pakkaamista olen harrastanut viikon verran jo. Ei nuo tavarat tunnu haluavan mennä laukkuun. Lähtö noinkin pitkäksi aikaa pois jännittää, pelottaa ja askarruttaa, mutta myös motivoi ja innostaa tosi paljon. Oon toki ollut ulkomailla ennenkin, mutta asunnon etsiminen (toivottavasti vielä löytäminenkin) ja muut käytännön järjestelyt tekevät tästä tilanteesta niin erilaisen, että onhan tässä väkisinkin vähän jännäkakka housussa.

Tosiaan asuntoa etsin vieläkin. Varmaan onnistuu paremmin sitten, kun olen paikan päällä ja voin käydä katsastamassa paikkoja. Työt alkaa 1. lokakuuta, ehkä sieltä saa vähän käytännön vinkkejä. Pääsin kämppäämään kaverin porukoille ajaksi x, joten ei ole onneksi hätää siitä, mihin pitäisi mennä kun pääsen Saksaan.

Tästä se sitten alkaa. :)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Onnea matkaan! : )
    Ei kannata jättää varasta auki, ikkuna voi tulla sisään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks! : )
      En takuulla maksa sakkoja puolestasi..

      Poista