lauantai 29. syyskuuta 2012

Läppäri on paras.

Mulla on vihdoin uusi läppäri! Eikä sen hankkiminen ollut niin helppoa kuin voisi luulla. Alunperin katselin tätä mallia netistä jo Suomessa. En silloin vielä voinut tilata, koska kyseinen firma toimittaa vain Saksaan ja Itävaltaan. Noh! Pääsen Saksaan ja kyseinen malli (Lenovo Ideapad Y580) on myyty joka paikasta loppuun.

Vahingossa sitten huomasin erään sivuston, jonka yhdessä liikkeessä näytti olevan vielä mallia jäljellä. Eikun vaan soittoa sinne ja viimenen kappale varaukseen! Hieman oli meinaan kiire päästä sinne hakemaan, ettei kukaan vaan ehtisi viedä sitä mun nenän edestä. Hauskinta oli se, että tänä viikonloppuna Berliinissä on maratonijuoksut, jotka sotkee junaliikennettä. Osa matkasta taittui bussilla ja takaisintulo, no, oli varsin mielenkiintoinen kokemus. Bussi ei enää kulkenutkaan siihen suuntaan, mistä olin tullut. Heh. Kävi kuitenkin tuuri, että ekalta juna-asemalta jolle eksyin, oli suora yhteys takaisin kämpille!

Pakko myöntää, että meinas hermot räjähtää käsille kun windowsin asentaminen ei toiminutkaan aluksi niin kuin toivoin. Onneksi oli auttavia ystäviä ircin päässä. Ilman heitä en selviäisi <3
Minun on. Tiedoksenne: Core i7, Nvidia GTX 660m, 4GB RAM, että kelpaa pelata.
Söin tänään elämäni toisen Berliiniläisen dönerin, eli siis paikallisen kebaanin. Saattaa olla, että niitä tulee syöytyä "muutama" jatkossakin. En vieläkään onnistunut ottamaan kuvaa, se vaan katoaa niin nopeasti.

Lopuksi kissoja, koska kissat on parhaita.
Kissa.
Toinen kissa. Huomaa sivistyneet kalapuikkoviikset.
 Elikkäs joo.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu meni, kiitti! Ei oo vielä kyselly rekisteröintiavainta. :D

   Poista
  2. Ollenkaan ikinä?! Tokihan se asennuksessa kysyy? :D

   Poista
  3. Kyl se siinä kysy, mutta mulla ei ollu sitä missään ylhäällä.. Vois ehkä kokeilla rekisteröidä pikkuhiljaa. :D

   Poista