sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Asunto on paras!

 Jee, sain perjantaina asunnon! Tuli ihan puskista ja mutkan takaa, nimittäin olen huudellut Facebookissa ja ties missä foorumeilla tarvitsevani asuntoa. En uskonut, että se olisi kuitenkaan ihan näin kävellyt luokse, mutta kävipäs tuuri kuitenkin!
Itä-Berliini on paras..
..ja katutaide. :D
Tunnelmia ympäristöstä.. Tosiaan entisen Itä-Berliinin alueella ollaan, ja sen kyllä huomaa. Kaikki on betonia ja maalattu ihan psykedeelisen värikkääksi.
Emman avoin keittiö.
Torstaina tosiaan satuin sattumalta katsomaan Facebookin spammikansion (jota en oikeasti katso ikinä). Siellä oli lojunut viesti jo muutaman päivän, tarjous asunnosta siis. Ajattelin jo, että tuo on varmaan mennyt jo, asunnot menee kuumille kiville. Vastasin kuitenkin tälle suomalaiselle, joka asiaa tiedusteli. Samana päivänä soittelin vielä hänelle ja kävin perjantaina katsomassa asuntoa. Eikä siinä tarvinnut kahteen kertaan miettiä.

Ja toisesta suunnasta, olkkari sekä makkari vasemmalla.
Paikka on ihan täysin kalustettu yksiö tupakeittiöllä ja pienellä makuuhuoneella. Tää on ihan täydellisyys! Oon niin iloinen ja tyytyväinen tästä käänteestä, etten voi oikein ylistää tarpeeksi. Kävi niin loistava tuuri tämän kanssa.

Olkkari siinä. Tietokonenurkkaus!

Netti toimii vaihtelevasti, mittasin vajaat 20mb alas ja ylös menee joku 5mb paikkeilla kai. Vähän pätkii, mutta toistaseks ok, kun kerta blogia pystyy heittään. Pelaamisen kanssa voi tulla ongelmia, mutta se jääköön nähtäväksi..
Toi nukkumisjuttu.
Elämä tuntuu heti paljon vapaammalta, kun ei asu kenenkään nurkissa ja "taakkana", vaikka halpaa se olisi ollutkin. Tosin se välimatka töistä kotiin oli aika nihkeä. Nyt on Alexanderplatzille enää sellainen vartin matka,  eli keskusta on ihan tossa vieressä.
Vessa!
Suihkukaappi.
Tällasta tänään! Kohta alkaa kolmas viikko, aika menee tosi nopeesti uusien juttujen kanssa. Ei oikein osaa tottua mihinkään, kun asiat muuttaa muotoa koko ajan. Kohti uusia seikkailuja! :)

2 kommenttia:

  1. Ihan sairaan mageeta!!! Oon niin onnellinen sun puolestas! Kiitos tästä blogista, kiva kun pidät meidät ajantasalla :-) hyvä sua. Halejaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! :) Oli pakko pistää kuvia kun on niin hienoo, heh. Terkkujaa!

      Poista