maanantai 1. lokakuuta 2012

Eka päivä Woogalla!

Se on ohi ny. Ja melkonen päivä olikin!

Aamulla oli kyllä aika järkyttävää, kun huomasin koneeni olevan Mac Mini, vaikka olin pyytänyt Windowsia. :D No jos musta tuleekin tällä reissulla vahingossa hipster. Ei onneksi kestä niin kauheen kauaa tottua, kun on macciympäristöön vahingossa eksynyt projektien saralla.

Ihmiset Woogalla on mukavia ja lämminhenkisiä. Se auttoi aika paljon, kun informaatiota tuli joka suunnalta. Tuntuu, että olen osa tiimiäni vaikken vielä tunnekaan ketään kovin hyvin, enkä ole tehnyt vielä mitään oikeasti graafiseen työhön liittyvää. Eli ihan hyvät lähtökohdat!

Se on jännä tunne, kun tulee niin paljon uutta informaatiota joka suunnasta, ettei sitä ehdi käsitellä. Aivot huutaa hallelujaa ja jokainen asia jonka alotin, keskeytyi ennen pitkää, koska en vain pystynyt keskittymään muutamaa minuuttia kauempaa yhteen juttuun.

Motivaatiovalas vaihtui motivaatiosärkeen! :D
Nyt on tosi väsynyttä. Oon toki todella tyytyväinen tähän päivään, sain sentään jotain aikaan! Ekan päivän jälkeen pystyn jo sanomaan, että tykkään tosi paljon Woogan ilmapiiristä ja tyylistä. Uskon että pystyn sopeutumaan melko helposti. Kunhan vaan saisi jossain vaiheessa varsinaisesti aloitettua hommat, heh. Ehkä huomenna.

Aivot sulaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti