sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Eka viikko takana!

No niin! Eka varsinainen työviikko takana! Työ on sisältänyt lähinnä Facebook-pelien pelaamista ja uusien asioiden oppimista. Huomaan tykkääväni täällä olosta hyvin paljon. Arki soljuu mukavasti ja iltapäivisin on usein jotain kivaa tekemistä työkavereiden kanssa. Esimerkiksi torstaina pidettiin lautapeli-ilta, johon osallistui kymmenkunta ihmistä (ihan hyvin, kun firmassa on kuitenkin yli 200 työntekijää). Pelattiin korttipeliä, jonka nimeä en muista. Siinä oli kahdenlaisia kortteja: mustissa oli kysymyksiä ja valkoisissa vastauksia. Kukin sai vuorollaan kysyä yhden kysymyksen ja kaikki muut heittivät vastauksena oman korttinsa. Kysyjä sai valita parhaan: tarkoituksena oli heittää mukaan mahdollisimman hauska/härski/huvittava vastaus. Ilta kului vahingossa melkosen nopeasti.. Tosin huomasin oman huumorini tyylin eroavan aika raskaasti muiden käsityksistä. :D

Parasta on myös työkavereiden kanssa lounastaminen, varsinkin kun muut tietävät jo melkolailla kaikki parhaat paikat. On aika kiva haaste tutkailla mahdollisimman monta eri ravintolaa työpaikan läheisyydestä. Spoiler: siellä on muutama ravintola. Löytyy burgereita, burritoja, salaattia, pizzaa, kiinalaista, japanilaista, vietnamilaista, meksikolaista ja lista jatkuu. Eikä unohdeta dönereitä, koska Döner macht schöner! Täällä päin kebab on oikeasti hyvää.

Perjantai on paras! Jäätiin töihin pikkuporukalla pelaamaan Left 4 Deadia. Iltaisin töissä on muutenkin aika paljon porukkaa, ihmiset jäävät sinne vaan hengailemaan. Ihan hauska sinänsä, varsinkaan kun ei tunne vielä ihmisiä täältä. Woogalta saa tosi helposti uusia kavereita, kun kaikki on niin avoimia ja mukavia tyyppejä.
Tosin en tiedä kuinka kauan mahdan jaksaa tätä unirytmin sekoittelua. Viikonloppuna nyrkkisääntö oli, etten päässyt nukkumaan ennen aamukuutta. Ongelmana on se, että asun niin kaukana keskustasta. Reuna-alueiden bussit ei kulje niin myöhään kuin voisi haluta, ja matkaan menee muutenkin runsas puoli tuntia, riippuen kuinka kivasti eri kulkuvälineet napsahtaa paikalle. Päivällä menee ihan sujuvasti ja varsinkin aamusta on tosi kätevää.
Opiskelijalle Berliini on aika salakavala. Olut on vähän liiankin halpaa..

Odotan ensi viikkoa innoissani, haluan vihdoin päästä mukaan kunnon tekemiseen ja saada jotain merkitystä työhöni. Perjantaille olisi varattuna aika Bürgeramtiin, eli rekisteröidyn Saksaan. Sen jälkeen voin mennä jonottamaan verokorttia. Ei ainakaan vielä ole tullut liian ahdistavaa saksalaisen byrokratian kanssa, heh.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta hei!
  Ja halpa kalja on paras. Ja kedaddi on niin hyvää että se kaunistaa? Höhö. Mun maha vois jopa vetää niin paljon että se toimis. Onko parempaa ku Servicellä? : o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dat tru, mon! Jännintä on se, etten oikeestaan oo ostanu ainuttakaan kaljaa vielä. Niitä vaan tulee jostain.
   Ja mitä kedaddiin tulee, Tampereelta saatavaa ei voi edes verrata siihen mitä täältä saa. Delicious!

   Poista