keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Asioita satunnaisessa järjestyksessä.

Tässä on tapahtunut taas kaikenlaista! Ensimmäisenä tulee mieleen äiten ja veljen viisiitti Berliiniin. Käytiin kaikki mahdolliset nähtävyydet läpi, koska oltiin suomalaisia turisteja. Mä en ollut käynyt aiemmin kuin Brandenburger Torilla, joten oli ihan valaisevaa tsekata muitakin paikkoja. Ja kuinkas sitä paremmin oppisikaan kuin opettamalla.
Emme pidä tätä paikkaa juuri minään.
KaDeWe eli Saksan ja olikohan jopa koko Euroopan suurin (ja hienostunein) tavaratalo. Vähän niin kuin Stockmann, Sokos ja Tukholmaan menevän parfyymikaupan sekotus. Siellä oli kaikkea monessa eri kerroksessa ja joka paikka tuoksu parfyymeiltä. Muutama tunti siellä ja hapenpuute oli taattu. Seurauksena rahojen menetys ja päänsärky. Extreme shopping.
Oli tosi mahtavaa, että äiti ja veli tuli käymään kylässä. Tuntui jotenkin tosi absurdilta, kun on tottunut elelemään yksin toisessa maassa ja sitten jotain tuttua ja turvallista ilmaantuu tänne kaiken uuden ja jännän keskelle. Kivaa oli kuitenkin.

Halloween toimistolla.
Ja sitten vakaviin työasioihin! Jos jokin asia Woogalla on parasta, niin ainakin ihmiset. Halloweenina on hauskaa pukeutua jännästi, kerrankin tilaisuus näyttää zombilta ihan aidosti. Halloweenista on nyt jokin aika jo, mutta on se silti mainitsemisen arvoinen juttu. Kerrankin tunsi olevansa oikeassa paikassa, muutkin ihmiset pukeutuivat Halloweenina! En ollut enää se yksi outo tyyppi, joka panostaa Halloween-pelleilyyn.
Erään sunnuntain illallinen. Kanasalaatti pizzalla.
Aika kuluu täällä tosi nopeasti. Viikko viikon perään.. Töissä on paljon ajateltavaa, päivät kuluvat nopsaan. Illat vielä nopeammin, kun on vapaa-aikaa. Viikonloput menee kaikista nopeimmin, kun voi nähdä tyyppejä ja juoda pari kaljaa. Ja pelata.
Ajan kulumisen nopeuden huomattuani olenkin päättänyt kirjoittaa lopputyöni täällä, jotta voin jäädä pitemmäksi aikaa Berliiniin. Haluaisin jo lyödä lukkoon, että tulen tänne takaisin joululoman jälkeen. Stressiä on aiheuttanut oikean aiheen löytäminen ja asunnon katoaminen jalkojen alta. Olen kuitenkin toiveikas ja pusken hommaa eteenpäin. En aio luovuttaa helpolla, se on ainakin varma juttu. Sen verran olen jo huijannut, että lentoja varatessani otin myös paluulennon, vaikken edes tiedä mistä aiheesta kirjoitan tai mitä tulee tapahtumaan. Siinä siis yksi motivaattori ja syy etsiä oikea aihe ja tehdä päätös.
Korpiklaani keikalla Berliinissä!
Fiilinkejä Suomesta, nimittäin kävin tsekkaamassa Korpiklaanin keikkakunnon muutama viikko sitten! Oli loistava keikka, pakko myöntää. Vetivät uuden levyn biisejä ja myös vanhoja parhauksia. Meno oli vauhdikas, mutta harmitti hiukan saksalaisten tanssitaidot. Ei ollut kovin innokasta väkeä humpalle.. Yllätys sinänsä.
Joku keksi polttaa auton.
Päätän tämän tekstin vähän ikävään kuvaan, mutta pistää vain mietityttämään, miksi ihmiset täällä polttelee toisten autoja. Jotenkin karu näky..

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä huippu reissu!
  Kiitos siitä, ja mahtavaa on sekin, että tuut jouluks kotiiiiin!!

  Halejaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! Oli tosi hauskaa. :) Ja jouluna nähdään!

   Halit ja terku! :)

   Poista
 2. tekstin eka kuva hyvä,Tepalla pullo huulilla valmiina ;) hallowwen kemut on näyttänyt olevan hauskat,harmi ku täälläkään ei oikein kaverit innostu pitää ikinä naamaisia halloweeninä tms. jos ei haittaa,niin linkitin blogis mun blogiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Toi oli kyllä paras hetki näpätä kuva. :) Ja joo, Halloween on niin kiva tilaisuus pitää naamiaisbileet! Pitäisi vaan olla enemmän huumorintajuisia ihmisiä jotka uskaltaa irrotella, eikä ota itseään niin vakavasti.
   Linkitä pois, eipä tuo haittaa! :)

   Poista