lauantai 22. joulukuuta 2012

Yhden ajan loppu, toisen alku.

Moips. Hetkeen tullukaan ajatuksia jaettua. Aluksi voin kertoa, että elämä ei ole mennyt ihan niin kuin satukirjoissa, ja erään yhteisen taipaleen kulkeminen on päätynyt tienhaaraan. Siitä jatkamme nyt eri suuntiin.

Työ Berliinissä on jatkunut hienosti. Palautekeskustelussa todettiin, että energiaa ja innostusta löytyy. Tuntuu kyllä vieläkin, että oikealla alalla ollaan. Hienoa saada sille kannatusta ihan oikealta ammattilaiselta, joka on mun työskentelyä seurannut. Nyt vaan pitää kerätä kokemusta ja tehdä hommia niin hyvin kun pystyy.

On tosi mahtavaa, että voin jatkaa Woogalla vielä ensi vuonna! Opinnäytetyön kirjoittaminen odottaa. Se tulee olemaan suuri haaste, mutta myös hieno mahdollisuus näyttää mihin pystyn. Odotan innolla!

Sain uuden kämpänkin. Ensi vuosi alkaa ensimmäisellä kimppakämppäkokemuksella. Tulee mielenkiintoista. Ei kyllä toveri vaikuttanut yhtään hassummalta, tullaan varmasti ihan hyvin toimeen.
Takaisin kotiin. Hetkeksi.
Mutta! Kohta takaisin Suomeen perhettä ja kavereita tapaamaan. Voin kertoa, että yksi tärkeimmistä asioista joita oikeasti kaipaan, on sauna. Istun varmaan sen kaksi viikkoa lauteilla.. Että jos joku kaipaa, niin mut löytää sieltä.
Joululta odotan hyvää ruokaa ja rentoa seuraa, huolettomuutta ja vapautta stressistä. Uuden vuoden tervehdys tulee tapahtumaan Helsingissä Turisaksen tahdissa. Sekin oli niin satunnainen valinta, ettei paljon spontaanimmaksi pääse! Ja mikäs sen parempaa, vaihtelua elämään. Turisas on niin mahtavan energinen keikkakokemus, että odotan tästä uudesta vuodesta jotain suurta!

Kissa on paras ja Mario. Katselkaa sitä odotellessanne minua Suameen.

1 kommentti:

  1. Mun paras tyttöni tulee kotiin!!! Ja tässä kohtaa lainaan Mimmun kuuluusia sanoja: Ei se haittaa tee, kunhan vain pääsen ratsastamaan :D

    VastaaPoista