maanantai 4. maaliskuuta 2013

Berliinistä Sunnansjöhön.

Taas on hiukan matkusteltu, nimittäin viikonloppureissu Ruotsiin. Lennettiin kaverin kanssa torstai-iltana ja palattiin maanantaina. Jotenkin tuntuu, että matkustelu on todella paljon helpompaa kun on jo valmiiksi pois Suomesta. Kerrankin kun on päässyt matkustuksen makuun, sitä haluaa myös jatkaa. Seuraavana kohteena on varmaan Pariisi, mutta saa nyt nähdä miten käy.
Takkatuli = <3
Päästiin Tukholmaan myöhään illalla. Siitä autolla pari tuntia pohjoiseen Sunnansjöhön kaverin porukoille. Jännästi ei väsyttänyt ollenkaan seuraavana päivänä, kun en ollenkaan ajatellut nukuttuja tunteja. Niitä oli jälkeenpäin laskettuna noin kuusi.

Syötiin kunnolla. Ruotsissa grillikausi alkaa helmikuussa!
 Oli ihana syödä kunnollista kotiruokaa pitkästä aikaa. Saksassa tulee syötyä koko ajan jotain hirveen epäterveellistä, burgereita ja pizzoja. Tajusin matkan aikana, että kannattaisi vähän vähentää kaikkea roskaruokaa ja alkaa taas syödä kunnollisesti.
Lunta, lunta ja lunta.
Ostin legoja.
Kivasti lapsuusmuistot heräsi, kun ostettiin vahingossa legoja. Ja voi sitä itkun määrää, kun en osannut ohjeenkaan kanssa koota tota. Mut tuli siitä sitten valmis lopulta. :D
Rinne hukkui kivasti pilvien sekaan.
Käytiin laskettelemassa. Siitä on jokin aika, kun viimeksi kävin. Kaverin porukoilla oli onneksi mulle lainaksi laskettelukengät ja sukset.
Siellä se rinne on..
 Tossa vaiheessa autosta ulos tullessa oli vähän vaikeeta. Pelotti ihan hirveesti, en oliskaan enää halunnut mennä. Varsinkin kun näin hissit! Loppujen lopuksi onnistuin päästä ylös rinteeseen, ja mentiin siihen kaikista helpoimpaan rinteeseen missä kaikki lapset laski. :D
No, pääsin kerran alas ja jalat huusi hallelujaa. En saanut kunnon tekniikkaa aikaan, ja laskettelukengät otti aika mukavasti reisiin, jalkapohjiin ja joka paikkaan. Vaikkean osannutkaan oikeeta tekniikkaa, oli tosi mahtavaa tulla sitä rinnettä alas, kun tajusin miten niillä suksilla mennään. Jos en olisi koskaan ennen lasketellut, en olisi varmaan päässyt alas kaatumatta miljoonaa kertaa. Mut harmitti kun jalat sanoi poks, teki mieli mennä vielä uudestaan. Päätin kuitenkin ettei kannata, kun kävelykin tuotti tuskia.
Junamatka maanantaiaamuna.
 Ruotsi on vähän sama kuin Suomi, mutta kieli on väärä. :) Suunnitelmissa olisi kuitenkin työharjoittelun loputtua hakea töihin Tukholmaan. Pelialalle, tietty. Siellä on muutama mielenkiintoinen firma, etenkin mobiili- ja sosiaaliset pelit kiinnostaa. Game Artistina jatketaan. Tukholmasta olisi vaan niin helppo tulla Suomeen käymään, alkaa pikkuhiljaa koti-ikävä painaa täällä kaukana.
Ja tältä näytti toimistolla seuraavalla viikolla.
Niin, kuten siitä ruuasta mainitsin.. Tältä näyttää aika usein toimistolla. Työkaverit tuo kaikenmaailman kakkuja ja karkkeja melkein joka päivä. Vaikeeta olla syömättä kaikkia sateenkaaren värejä. :D

2 kommenttia:

 1. Hyvä sua Enma!! Kiitti hauskasta jutusta!! :-) mun on sua ihan hiirveee ikävä!!!
  Ruotsiin vaan hommiin, niin päästään laivaileen :D
  Terkkujaaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiva kun tykkäsit! :) Ikävä täälläkin, pitää päästä vähän lähemmäs Suomea.. :D

   Poista