perjantai 17. toukokuuta 2013

Kesä alkaa, mutta missä on Emma?

Berliinissä on kesä! Ihan liian kuuma, nahistun tänne ja on vasta toukokuu! Tekee mieli juosta järveen, mutta 10 pisteen kysymys.. Onko täällä järviä? Tai varsinkaan puhtaita järviä? ... No, jäätelöä riittää.

Täällä on jo ihan kesä!
Suunnitelma alkaa vihdoin selkeytyä. 8 kuukautta Saksassa oleskeltuani, alkaa sopimus vetää viimeisiään. Halusin jäädä vakituiseksi Junior Game Artistiksi, mutta tätä ei kuitenkaan voitu tarjota. Palaan siis takaisin Suomeen, parin mutkan kautta. Nimittäin mulle tarjottiin kuitenkin kahta kuukautta lisää. Eli yhteensä 10 kuukautta harjoittelua. Aika paljon mielestäni, tuntuu vähän hassulta, että mua on pidetty "vain" harjottelijana niin kauan..

Otin tarjouksen vastaan, hetken mietittyäni ja iskusta toivuttuani. Ei Berliinin kesä varmaan huono kokemus ole..! Eikä tarvitse stressata kesätöistä. Tosin tästäkin ratkaisusta löytyy pari ongelmakohtaa. Kämpästä loppuu vuokrasopimus kesäkuun lopussa. Ei hätää! Työpaikka tulee sen verran vastaan, että saan heinäkuuksi firman kämpän. Suomeen palatessa pitää kuitenkin hankkia asunto elokuun alusta. Alan inistä TOASille ja Opintantereelle, yhyy, apua, olen koditon. :D

Lisää vihreetä.
Koulukin vielä kesken.. Ehkä parempi hoitaa se alta pois ensin, ennen kuin miettii vakituista työtä. Tässä on opinnäytetyö kirjoiteltu ja pistetty eteenpäin. Vielä pitäisi tarkistus hoitaa ja kypsyysnäyte, sitten olisi se osio pulkassa. Ihan hyvin mennyt aikataulussa kaikki, siihen olen kyllä tyytyväinen. Vuosi koulua jäljellä. Sen saan ehkä pulkkaan vuoden loppuun mennessä, mutta katsotaan nyt mitä tässä tehdään.

Parhaita puolia! Pääsen pian taas näkemään kaikkia ihania ihmisiä Suomessa! Tosin tiedossa on myös pieni loma kesäkuun alkupuolella, muun muassa Sauna Open Air! Jeaaaaa... :) Elämä näyttää taas olevan raiteillaan kivasti!

1 kommentti: