tiistai 25. kesäkuuta 2013

Muuttamaan taas.

Johan siitä edellisestä muutosta olikin aikaa! Tämä onkin sitten viides kämppä, jossa olen asustellut täällä Berliinissä. Firman kämpässä meinaan siis majailla tulevan kuukauden. Kuvia sitten, kun torstaina sinne pääsen soluttautumaan. Tulee taas olemaan kimppakämppä, mutta eiköhän sitä juuri tuon kuukauden kestä jotain random-tyyppiäkin.

Tänään tuntuu hyvältä. Ollaan saatu melkein kaikki kalusteet myytyä kämpästä. Huomiselle varattu auto ja sitten pyörimään ympyrää Berliinin villiin liikenteeseen, viemään sohvaa ja sänkyä uusille omistajille. Näköjään helpompi saada myytyä kamat, kun lupautuu kuljettamaan ne ihmisten kotioville. Toivon, ettei kukaan nyt peru kauppoja, että tosiaan saadaan kaikki sovitusti menemään. En jaksaisi enää yhtään tätä kalusteiden ja tavaroiden kanssa säätämistä.

Hauskinta on ollut kokkailu, kun ollaan koitettu saada kaikki mahdolliset ylimääräiset ainekset käytettyä ennen muuttamista, ettei sitten tarvitse raahata kaikenmaailman jauhoja sun muuta ympäri kaupunkia. Eilen ja toissapäivänä ollaankin sitten mutusteltu suklaa-kaurakeksejä, yks ilta väsättiin pulla-pudding-kakku ja tortilloja on ollut pariinkin otteeseen.

Kala. Ei liity.
Olen piirrellyt tässä paljon iPad Minillä.. Se on tosi mukava piirttelyvihon korvike, kun siinä kulkee kaikki värit aina vaivattomasti mukana ja voi harjoitella niitä kätevästi. Oon koittanu nimenomaan värejä treenata tässä, kun kaikki piirustelut jää aina niin luonnosvaiheeseen.

Pistän taas lisää päivitystä kun on saatu muutot hoidettua. Tän viikon lopulla saa todennäköisesti huokaista helpotuksesta uudessa kämpässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti